Over ons

Speedsters & Zo is ontstaan uit de liefhebberij voor oldtimers. Ik ben begonnen met het opknappen van een fiat 500 toen ik leerling schadehersteller werd. Mijn eerste lasklus, liep natuurlijk aan alle kanten uit de hand, maar ik heb alle technieken kunnen oefenen en deze ziet er nu, na 15 jaar nog als nieuw uit. Mijn eerste autoliefde.

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met een nieuw project, een 356 speedster replica. Deze gaat vanaf 2017 rijden voor bruiloften en andere bijzondere gelegenheden. Tijdens deze bouw kwam ik er achter dat ik het gaaf zou vinden om anderen ook de belevenis ┬áte gunnen in zo’n mooie auto te kunnen rijden. Ook al zijn er genoeg redenen om het niet te doen; niet te bouwen of niet te kopen. Hoe mooi zou het dan zijn als je dit soort auto’s, schitterende oldtimers zou kunnen huren voor een dag of weekend? Zonder de last van een garage, aanschaf,onderhoud maar alleen de voordelen. Rijden waneer het uitkomt, lekker cruisen naar het strand, picknickmand mee en samen genieten.

Daarom ben ik nu gestart met de verhuur van de Burton; een citroen 2cv met een schitterende carrosserie van een engelse oldtimer. De looks van een klassieker maar met het authentieke geluid van de eend, prachtig.

Vanuit de passie en liefhebberij van oldtimers ben ik vanaf januari 2016 gestart met het herstel van oldtimers en klassiekers. Van een klein roestplekje tot complete restauratie. Verschillende Ferrari’s, Porsche en kevers zijn al herteld en met hun trotse eigenaars naar verschillende toertochten en mooie ritten. Fantastisch om dat te mogen doen en te zien!